Post by backgugoficar on Feb 12, 2022 7:06:35 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mr Autofire ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mr Autofire IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ krāpj lielāku izturību ▞▞▞
▞▞▞ Mr Autofire 2022 version ▞▞▞
Spēle ir pietiekami jautra. Var izslēgt reklāmas par nelielu samaksu, ar iespēju tās skatīties, ja vēlaties saņemt bonusus.
Laika un naudas izsalkuma spēle tādā pašā veidā kā Archero. Tas būtu neticami jautri, bet jūs sākat sist sienu otrajā pasaulē. IAP ir daudz. Pasākumi nav īpaši jautri, un ir IR jāpiedalās, ja cerat, ka izdosies tikt garām sienām. Lai palielinātu ievainojumu apvainojumu, vadības ierīces bieži jūtas neveiklas.
Veids par dārgu. Jūs varat iegādāties konsoles spēli par 60 USD. Esmu iztērējis vairāk nekā 100 ASV dolārus, un līmenis uz augšu nav pat puse. Es atinstalēju šo milzīgo naudas sagrābšanu.
Šī spēle būtu 5 🌟, ja ne tas, ka vairums boss prasību, lai uzvarētu, ir veiksme. Ņemiet Tota priekšnieku peldošo galvu, kas nogalina priekšnieku, tā 100% veiksme, jo ir milzīgs daudzums nejauši krītošu atskaišu. Vai arī jūs tērējat naudu, lai pats pārspētu varu.
Tagad es nevaru sākt spēli. Izslēdzu ierīci, restartēju, atinstalēju/pārinstalēju, un tad tā iestrēgst pie ielādes aptuveni 53%! Es tikai spēlēju šo pirms dažām stundām bez problēmām. Kas notiek ar šo lietotni?!? *Atjauninājums, 2021. gada 28. aprīlī Lietotne atkal darbojas kā parasti. Problēma tika atrisināta 👍🏾
Tā ir laba spēle. Visā pasaulē 5 jūs sasniegsit vieglu maksas sienu, taču pirms tam būs pieejamas dažas stundas izklaides.
Patiešām jautra un novatoriska platformas bullet elles spēles koncepcija. Ieroču kritumi ir pārāk reti, un monētu daudzums, ko saņemat vienā piegājienā, ir pārāk mazs, lai maksātu katrs jauninājums (aptuveni 500 par gājienu, un galu galā jums būs nepieciešami 3000, lai vienu reizi uzlabotu). Man ir kaudze jauninājumu, bet nekad nav pietiekami daudz monētu, ko izmantot. Esmu 4. līmenī, un ienaidnieku nodarītā kaitējuma apjoms apgrūtina virzību uz priekšu, jo jauninājumi nepaaugstina statistiku pietiekami, lai neatpaliktu. Zelta kastei vajadzētu būt 2–3 dienu gaidīšanai vai 300 dimantiem.
Šai spēlei ir nepieciešami ieroči, bruņas, kā arī līmeņi, lai tos nomierinātu, kā arī līmeņi, kas jums šajā posmā ir nedaudz jāsamazina, ieskaitot boss cīņas, kāpēc ir augsts HP? Ja es visu izlīdzinātu sava rakstura labā? Arī tā ir apmaksāta spēle, lai uzvarētu nopietni. Šī spēle ir pārāk rupja.
Patīk spēle, bet def ir daudz ko labot. Ja gavēšanai pietrūkst enerģijas, varat noskatīties dažas reklāmas, lai atgūtu izturību, taču to nevajadzētu ierobežot. Pat tad, ja jums ir iespēja skatīties videoklipu, dažreiz tiek rādīts, ka reklāma nav pieejama. Kā tu beigies ar reklāmām, tiešām stulbi.Novērtētu 5 zvaigznes, ja visa izturība un reklāmu sistēma būtu salabota, taču šobrīd spēle ir jāuzlabo
Progresēšana nav iespējama bez samaksas. Spēlēju gandrīz katru dienu jau gadu un neesmu atbloķējis nevienu papildu varoni, un joprojām nevar pārvarēt 6. pasauli vai piedalīties pasākumos.
Crazy Restaurant 2021 Аркади xix
Tā ir laba spēle. Lieliska spēle un grafika, taču jums ir ļoti grūti plakankalne, un tas kļūst patiešām rupjš un garlaicīgs, nenometot nopietnu monētu, paldies!
Apmaksāta spēle bez reklāmām turpina rādīt reklāmas ar pirmslīmeņa palielinājumu. Atbalsts/izstrādātājs atbildēja ar reklāmām, kas netiek noņemtas no šīm "laupīšanas" kastēm, lai gan nav brīdinājuma vai vārda par to, par ko jūs maksājat, kad maksājat par reklāmu noņemšanu. Jautra spēle, mazāk jautrības ar reklāmām, atinstalēta pēc samaksas par spēli bez reklāmām, un joprojām ir reklāmas
Šī spēle satriec! Atgādina man NES dienas, tajā pašā laikā piešķirot šai sajūtai modernu šķautni, kas ir lieliski! Bet pāris nelielas, ļoti nelielas sūdzības. Otrā pasaule ir nedaudz grūta, jo spēlē tik agri, taču jūs jebkurā gadījumā varat spēlēt pirmo un turpināt kļūt stiprāki. Un b: pērkamās lietas šķiet nedaudz stāvas imo. Ja būtu vairāk pastāvīgu labumu, piemēram, DLC konsolēm, piemēram, jauns ierocis vai kas cits, es tos pilnībā iegādātos! Tik un tā varētu! Tik forši!
Diezgan jautra spēle — kaut es varētu to spēlēt vairāk bez maksas. Es nekad nesapratīšu, kāpēc spēļu veidotāji mēģina saviem spēlētājiem uzspiest mikrotrakciju, izveidojot "enerģijas ierobežojumu", kas liek jums pārtraukt spēlēšanu, līdz tā lēnām (satraucoši) atjaunojas. Vai vēlaties, lai cilvēki spēlē jūsu spēli vai ne?
Vienīgais iemesls, kāpēc es nenovērtēju piecas zvaigznes, ir tas, cik ilgs laiks nepieciešams enerģijas atjaunošanai. Desmit minūtes vienai enerģijai ir ilgs laiks, kad vienas spēles izspēlēšanai ir vajadzīgas piecas enerģijas. Tā ir gandrīz stunda gaidīšanas. Ja enerģijas papildināšana ir saīsināta vai jūs iegūstat vairāk enerģijas, paaugstinot līmeni, es novērtēšu piecas zvaigznes.
Patīk jauni varoņu atjauninājumi. Ja izstrādātāji to redz, turpiniet strādāt. Mana viena sūdzība ir xp par bezgalīgajiem torņiem. 7. posmā es saņemu aptuveni 14k xp par vienu skrējienu. 5. posmā bezgalīgā skrējienā, kas man bija grūtāk, tad 7. posmā parastajā režīmā es ieguvu tikai 2,6 k xp, lai bezgalīgie posmi būtu slīpēšanas vērti, tā vietā es atgrieztos 7. posmā, lai paaugstinātu līmeni.
Es tai piešķirtu 5 zvaigznes, jo spēle ir ļoti jautra. Spēle kļūs grūta un maksās daudz naudas, lai nokļūtu jebkurā vietā. Es esmu iestrēdzis tajā pašā līmenī vairāk nekā mēnesi, un tas kļūst garlaicīgi un nomākts, spēlējot vienu un to pašu līmeni, es domāju, ka man vajadzētu novērtēt spēli un informēt cilvēkus par izstrādātāju alkatību, pirms to izdzēšu. Ps. Esmu iztērējis vairāk nekā 30 dolārus, lai izietu vienu līmeni, tāpēc, ja nevēlaties maksāt, nespēlējiet.
Maldinoša spēle. Viens no tagiem saka bezsaistē, taču tas ir ļoti nepatiess. Jūs nevarat spēlēt spēli bez interneta savienojuma. Arī spēle kļūst mazliet izaicinoša. Energosistēma ir pārāk stingra.
tiešām jautra spēle. būtībā archero, bet ar papildus lēkšanu. monētas un priekšmetu kritumi ir smieklīgi lēni, it īpaši, jo tālāk jūs ejat spēlē. IAP ir pārāk dārgi par to, ko jūs saņemat. Man patīk papildu rakstzīmes un iespēja jaunināt rakstzīmes, bet man ir jāvelk dienas, lai samaksātu par dažiem no šiem materiāliem.
Man ļoti patīk šī spēle, un, iespējams, būtu 5 zvaigznes, ja tas nebūtu liels reklāmu daudzums. kad jūs pirmo reizi sākat spēles, viņi jums nedod tik daudz, bet, kad jūs sākat spēlēt vairāk, viņi visu laiku izmet reklāmas. thd lūzuma punkts man bija tad, kad es spēlēju un iztīrīju istabu un pēc katras istabas mani sagaidīja ar sludinājumu.
Lūdzu, pievienojiet pogu visām mazajām lejupielādēm vai pievienojiet tās atjauninājumiem. Pusi laika nevar spēlēt bezsaistē, jo katrai spēlei ir 7–10 MB!
Lielākā daļa no spēles jēdzieniem tiek izņemti tieši no spēles Archero. Kā kādreiz Archero tos izpilda 100 reizes labāk. Vēl viena lieta ir tāda, ka kustība ir ļoti stingra un nav plūstoša. Grafika ir dīvaina. Ideja ir laba, bet izpildījums ir šausmīgs.
Piešķiriet tai divas zvaigznes, jo spēle pati par sevi ir patiešām jautra un tajā nav daudz papildinājumu, taču ir ENERĢIJA, manuprāt, jebkura spēle, kurai ir enerģija, automātiski izsūc, ņemot vērā, ka jums ir jāmaksā nauda vai jāgaida, lai varētu turpināt spēlēt. izstrādātājiem ir jāpelna nauda, un, godīgi sakot, ja viņi pievienos funkciju, kas sniedz neierobežotu enerģiju, piemēram, 3–5 USD, es to nopirktu, jo tā ir pārsteidzoša spēle, bet enerģijas funkcija patiešām padara to neticamu.
Ļoti patīk šī spēle, bet es domāju, ka dažas lietas ir jāapskata. Enerģija beidzas diezgan ātri, tāpēc pat tad, ja jūs tērējat naudu, lai iegūtu vairāk, jūs no tās neiegūsit lielu vērtību, jo jūs vienkārši ātri beigsit. Varat skatīties reklāmas, lai iegūtu vairāk, taču arī tas ir ierobežots. Arī vadības ierīces ik pa laikam sabojājas, bet ne pārāk bieži. Esmu arī pieredzējis kavēšanos, kad skriešanas laikā notiek daudz, bet tas varētu būt tikai mans tālrunis. Tomēr lieliska spēle, nevar gaidīt vairāk līmeņu!
Kopumā tā ir lieliska spēle, taču jums vajadzētu būt iespējai palielināt savu enerģijas ierobežojumu ar dārgakmeņiem, jo 20 ir šausmīgi zems
Spēlei ir aizkavēšanās vietas, katru dienu ir jāskatās videoklipi, lai atvērtu lādes, un, ja nav reklāmu, jūs nevarat saņemt atlīdzību, tāpēc tā nav tā vērts. Pašai spēlei ir nepieciešams daudz darba un pilnveidošanas. Monstru sprādzieni ir pārāk lieli, un jūs saņemat bojājumus pat tad, ja neatrodaties rādiusā. Ir pārāk daudz problēmu, lai turpinātu spēlēt spēli manā vietā.
Bija jautra spēle.... Tad izstrādātāji kļuva mantkārīgi un mainīja visu, tāpēc par spēlēšanu būtībā ir jāmaksā. Es vairs neiesaku šo spēli vispār.
Es neesmu tik pārliecināts, kas notika, bet es nevaru tieši spēlēt spēli tiešsaistē. Kamēr es varēju, tā bija diezgan jautra spēle. Lai gan šķiet, ka vienīgais veids, kā to tagad izmantot, ir darīt to bezsaistē. Nav tik slikta kā problēma, bet man nepārtraukti ir jāatkārto no sākuma.
Viduvējs Side-Scroller Archero, izņemot gadījumus, kad tiek rādītas reklāmas starp līmeņiem skrējiena laikā. Tas noteikti izsūc jautrību no šīs spēles. Es saprotu, ka reklāmām ir jāparādās, bet starp līmeņiem ir jārāda vidējais rādītājs?
Agrāk šī bija fantastiska spēle, taču neatkarīgi no izstrādātāju rīcības stipri vājināja manu raksturu un ievērojami palielināja ienaidnieku skaitu. Pēdējā pasaule ar dažām grūtībām varēju nokļūt līdz 30. līmenim, tagad es nevaru tikt tālāk par 14. līmeni bez daudzām grūtībām. Žēl, ka šī spēle kļūst no labas uz viduvēju. Vārds izstrādātājiem, ja jūs gatavojaties kaut ko labot, nejauciet citu lietu. Tagad spēle ir ļoti nelīdzsvarota. Vēlu veiksmi un skumji, ka tas iziet no mana tālruņa.
Mr Autofire Action hrbg
Ir acīmredzama kļūme, kas mani noliek uz grīdas. Es biju 3. posmā, 8. istabā un turējos, un tad es biju iestrēdzis grīdā, nespēdams neko darīt, bet es joprojām varēju nomirt. Ar to mans skrējiens beidzās tieši tad un tur.
Id novērtējums 0 zvaigznes, ja es varētu. BRIESMĪGI. Vai varat padarīt savu spēli patīkamāku? Tāpat kā idk, varbūt iedot vairāk naudas no ienaidniekiem? Vai varbūt neveikt 1 sitienu, kas maksā 280 veselības, ja mēs tikai SĀKAM ar mazāk nekā 500? 2 sitieni un es esmu miris? Forši. Vai arī VIENMĒR ar otrās dzīves iespēju, nevis maksāt 150 dārgakmeņus KATRU REIZI. Tas ir bullis. Lūdzu, labojiet savu spēli. Ļoti novērtēts -_-
Mr Autofire Action hrbg