Post by backgugoficar on Feb 12, 2022 7:18:45 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Światowy Stylista Mody ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Światowy Stylista Mody IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ oszukuje nieskończone tokeny ▞▞▞
▞▞▞ Światowy Stylista Mody 2022 version ▞▞▞
Uwielbiam tę grę i gram w nią od dłuższego czasu. Ale NIENAWIDZĘ tego, że po prostu musisz kupować przedmioty, które polecają, aby wygrać poziom. Tęsknię za tym, kiedy można po prostu ubrać modelkę tak, jak chcesz i byłam oceniana na podstawie tego, czy prawidłowo podążałeś za tematem lub cokolwiek innego. Ale teraz wszystko, co musisz zrobić, aby uzyskać wysoki wynik, to kupić wszystko, co polecają, co nie jest zabawne 👎🏾. POZBĄDŹ SIĘ TEGO!
Gdzie są wszystkie moje ukochany wryzury?!?!?! Chodźby warkocze! Co to ma być?! Usuńcie tą aktualizację!
Powinieneś sprawić, by ubrania z kategorii były bardziej widoczne, jak z tłem czy coś
Okropny. Ta gra sprawia, że płacisz za 90% całej odzieży, a gdy tylko wycenia ci stroje, zawsze ocenia ją wysoko. Żadnego wyzwania. Za każdym razem, gdy kończysz poziom, gra prowadzi do długiej, 30-sekundowej reklamy. Aby grać online, musisz osiągnąć poziom 40 (co zajmuje dużo czasu). Nie pobieraj!
SUPER GIERKA POLECAM
Fajna gra, ale nie możesz zdobywać nowych przedmiotów, ponieważ filmy się nie odtwarzają. Albo zagrają tylko 1 z 3 lub 4. Niezwykle denerwujące. Jeśli to nie naprawi, najprawdopodobniej usunę grę.
to bardzo fajne gry i lubię stroje i makijaże
Intl Fashion Dress Up Stylist Rol ijro etiladigan kxye
To bardzo, bardzo dobra gra
Bardzo lubię tę grę, ale zaczęła się zawieszać. Próbowałem z tym pracować, ale poddaję się. Proszę to naprawić. Chciałbym kontynuować grę. Ok, teraz jest 14 października 2021 r. i ponownie zainstalowałem grę. Widzę, że coś się zmieniło. Teraz masz czas, aby prawie przestać oglądać reklamy, aby kupić ubrania. Musisz wydać monety - nie ma wystarczająco dużo czasu na oglądanie reklam. Gra jest teraz do bani. Ya'll wziął zabawną, relaksującą grę i zamienił się w pospieszny, kiepsko zrobiony bałagan.
Bardzo fajna gra może zostać włączona i zostać nałączona do tego, aby wiedzieć, że ta grę i odrazam ten telefon zainstalowany był zainstalowany NAPRAWDĘ POLECAM i coś można to zrobić to jest dziewczyną xd
Fajna gra ⁵ gwiazdki
Podoba mi się ta gra, ale reklamy sprawiają, że nie chcesz w nią grać nie dlatego, że są tam reklamy, ale dlatego, że kiedy próbujesz kliknąć reklamę za pomocą przycisku x, będzie się ona instalować zamiast klikać, musisz kliknąć kilka razy tylko po to, żeby się z tego wydostać, więc to obniża twoją ocenę
Reklamy co 30 sekund całkowicie niszczą wrażenia użytkownika. Czasami przycisk anulowania jest tak mały, że nie można przejść dalej. Ponadto usunąłem poprzednią wersję tej gry, ale w tej wersji nie można zdobyć 10 punktów, jeśli nie kupujesz zalecanych stylów. Czasami polecane są: fioletowy makijaż oczu i pomarańczowa szminka. Obłąkany...
Ta gra jest fajna, ale ciągle się pojawia. Zaciemni części modelki, biżuterię, a czasem całe tło. Kiedy tak się dzieje, zarabiasz 8-10, gdy zdobędziesz 8/10, kiedy zazwyczaj zarabiasz 1000-1300. Teraz również zamarza i zamyka się, gdy tylko ma na to ochotę. Te problemy wymagają jak najszybszego naprawienia. Musi być też więcej opcji fryzur, butów i biżuterii. Ogólnie rzecz biorąc, jest fajnie, ale wyraźnie wymaga jakiejś aktualizacji.
Wszystko jest zbyt drogie, a za wygrywanie konkursów dostajesz bardzo niewiele, więc musisz obejrzeć kilka reklam, aby móc uzyskać porządny strój i akcesoria, makijaż itp.
Gra jest bes sensu bo na pszkłat nie ma zadożego wuboru wjenc nie bende fto grała i nie polecam tej gry. Morze od poćontko vydaje śę fajna ale fcale taka nie jest !!!
nawet fajna gra
Ta gra jest fajna tylko jak instaluje na mi się nie da i poprawiacie na proszę 😁
Myślałam, że jakieś będą konkurencje dlatego daje 3/5
Super gra,fajne wyzwania.
Gra jest naprawdę zabawna i kreatywna, ale problem z tą grą polega na tym, że gdy ubierzesz co najmniej 2 lub 3 osoby, gra zaczyna się trzaskać i kończyć, ale gra jest naprawdę przyjemna.
Lubię tę grę. Moda jest świetna, podobnie jak grafika
Nawet sie nie otwiera
Zacina się Ale jest bardzo duży wybór polecam daje 4🌟🌟🌟🌟
Dam tej grze 3 punkty
świetna gra uwielbiam wszystkie ubrania, ale brakuje pieniędzy i czasu na załadowanie reklamy, aby zdobyć pieniądze, gdy pierwszy raz zacząłem grać
Dałam 3 ponieważn mnie takie gry interesują
Fajna gra
Dobrze.
Scary Stranger 3D Simulation hhsz
Urocza gra, lepsza niż Covet Fashion, ponieważ możesz zwiększyć swoje monety, oglądając kilka reklam. Większa różnorodność scenariuszy byłaby miłym wyzwaniem. Jeśli chodzi o reklamy; należy zwrócić uwagę na jakość promowanych aplikacji (gier). Słaba grafika (reklamy) i biorąc pod uwagę fakt, że masz dzieci wśród odbiorców, poziom przemocy w niektórych z tych reklam, na które zezwalasz, jest niepokojący. Niektóre aplikacje wyglądają ładnie, ale inaczej podczas pobierania, niektóre reklamy przenoszą Cię z powrotem do sklepu z grami, co jest denerwujące.
ta gra niejest fajna bo tszeba wszystko kupici
Super ok