Post by backgugoficar on Feb 12, 2022 7:21:49 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Join \u0026 Strike ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Join \u0026 Strike IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code neomejeno število ključev ▞▞▞
▞▞▞ Join \u0026 Strike 2022 version ▞▞▞
Ta igra je zelo dobra. Igram v zaprtem stanju. Všeč mi je ta igra Join & Strike
Ena slabših iger vseh časov. Videoposnetek si morate ogledati 1 min po vsakem predvajanju le 1 min. Ne prenesite. To je igra dodajanja.
STRIKERS 1945 2 classic Arkaadmängud tgd
Res dobro, vendar je bilo nekaj hroščev čas negativno, ko sem brez povezave, bi bila ena res slaba stvar, ker moram gledati oglas, da dobim nagrade od boja s šefi in tudi dodam več orožja PROSIM in podatke lahko dobim enkrat na 2 tedna zato prosim odstranite zadevo brez internetne povezave, kot sta baza in bojna prepustnica. in hvala ti.
Nima vsiljenih oglasov, oglasi so samo za preobleke tako neverjetne igre
Ta igra je tako super, da se nikoli ne naveličam, je kot katera koli druga igra s palicami, vendar je tako drugačna, da jo lahko igram ure in ure
prosim, razvijalec te igre prosim..lahko gledam oglase, vendar ima ta igra preveč oglasov, kot je na tone oglasov...želim čutiti mir, uživajte in sproščeno..plus veliko uporabnikov je tej igri dalo 1 🌟 samo zato, ker ste fantje daj toliko oglasov v to igro, prosim, naredi nekaj
Veliko brez oglasov
Če izklopite WiFi, lahko igrate brez oglasov
Po skoraj vsaki stopnji so oglasi, potem morate gledati oglase, da zbirate bonuse, in ko ste pripravljeni gledati oglas za zbiranje, jih nikoli ni .... vendar imajo veliko oglasov za prikaz po nivoju.
معمولی
Obstaja dodatek v drugi igri in piše, da ta igra nima dodatkov, zato sem jo prenesel na svoj telefon in ima toliko dodatkov, da je moteče, vendar je igranje dobra
Na splošno ok
Preveč oglasov
znebite se oglasov in to je zabavna igra
Ta ta igra je tako zabavna, tudi če lb Transit ni bilo prisotno, če nihče ni mogel igrati
Enostavno in dobro
To je igra, ki povzroča odvisnost 🔥🔥
Dobra ideja, vendar je izvedba oglasov grozljiva.
Ko enkrat izkoristite vse, igra vztrajno izgublja dostop do določenih stvari.
Še vedno igrajte in pazite na več kreditov
Dobra igra z napadi, vendar ne morem obnoviti igre, če je odstranjena .... Ne morem začeti znova od nič, toliko odigranih ravni (in gledanih oglasov ...)
Všeč mi je, zabavna in vredna časa igranja... Ali upam, da tovrstne igre ne bi smele imeti konca.. Stopnja naj neomejena.. 💕
Ta igra je super in epske ravni. Všeč mi je ta igra, poskusite jo narediti bolj super
Preveč oglasov. Preveč napak. Šefi ne dajo veliko kovancev. Ta igra je precej slaba. Domet pištole je precej kratek, povečajte ga. Tudi doseg za roza pošasti je zelo velik. Zmanjšaj tudi to.
Zabavna igra z dobro grafiko in kul dinamiko
Zabaven ubijalec časa, vendar malo preveč oglasov in združitev ne deluje
Ta igra je smeti in draguljev ne morete dobiti, tudi če imajo števec draguljev In preveč je dodatkov.
Zabavna igra, a kot vedno je bilo veliko in veliko oglasov po vsaki ravni ali RAID-u, KI je v igri, večje fante je težje ubiti in ti daje nepoštene boje😑
Čas, porabljen za igranje, je 15 % igre in 85 % čakanja na konec reklam
izklopi wifi, tako da ni oglasov in za vse igre ni treba plačati, samo izklopi wifi in v redu si, hvala za branje
Res slaba izkušnja zaradi toliko oglasov na vsaki stopnji..zelo razdražljivo...
Grozno. Igra je lagala, da nima oglasov, no, nekako sem pričakoval, da se bo zgodilo, a vseeno.
Odlična igra, ki je zelo zabavna, vendar morate gledati 1000 oglasov, da pridete kamor koli v igri
Join & Strike Acțiune ymz
Precej prijetno. Agresivni oglas v vašem obrazu je prav tako smeti kot katera koli druga brezplačna igra, a res prijeten.
Dala bi mu 0 zvezdic, če bi lahko. Oglasi so bili laž, 90% igre se vrti okoli oglasov. Želite nekaj brezplačnih preoblek? Oglas Želite podvojiti svoje nagrade? Oglas Ste nervozni pred tem spopadom s šefom? Oglas za povečanje števila zaveznikov! To je tako neumno, šokira me, ko pomislim, da se igra, KI JE PRAVILA, DA NI OGLAŠEV, toliko vrti okoli oglasov. 0/10, ne igraj.
V redu je. Obstajajo vse ravni. Moral bi jih razmakniti, ker se zdi, kot da gledate oglase in vas pri igri nekoliko motijo.
Stvar, ki jo res sovražim v tej igri, so baze v raid 8, ker me vedno ubijejo, kjer koli grem, morda jim dodajo veliko ohladitev.
Čudovito je brez oglasov
Zakaj moram gledati oglas, da zaslužim svoj dobitek? Odvratno
Igra ima preveč oglasov in se igra brez dovoljenja in možnosti preskoka, zato izbrišem aplikacijo
Join & Strike Acțiune ymz
Najboljša igra za čas mineva, vendar je problem preveč oglasov na koncu vseh faz
Zaradi preveč oglasov sem igro odstranil v 12 minutah po igranju.
Več oglasov
Plačano brez oglasov, zadnja posodobitev je vrnila oglase. Zdelo se mi je, da je bila to zabavna igra, nisem imel težav s plačilom tedenske naročnine. Ampak ne več. Zelo žalostno. Posodobitev: Najnovejša posodobitev je prinesla .... uganili ste, več oglasov. Ta igra je zdaj ničvredna za igranje.
To je takoooooooooo dobra, ni veliko dodatkov 😆🐕🏠 to je samo najboljša tablična igra, ki sem jo kdaj igral 😇
Ta igra je zelo zahtevna, a zelo dobra igra, zdaj igram štiri mesece
Postane moteče z vsako dokončano stopnjo, pokažemo vam oglas, vendar če želite več denarja, si dobro oglejte oglas, ste me prisilili, da ga pogledam, zato bi ga moral dobiti, če mi daste izbiro, da gledam video, potem mi ne vsiljujte videoposnetkov ves čas, če boste vsilili video posnetke, potem nam vsaj pošteno dajte nagrade