Post by backgugoficar on Feb 12, 2022 7:33:44 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Turret Fusion Idle Clicker ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Turret Fusion Idle Clicker IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ végtelen érmék hack ▞▞▞
▞▞▞ Turret Fusion Idle Clicker 2022 version ▞▞▞
remek, de bárcsak lennének benne Tower Defense mini játékok
Szép könnyű játék
Szuper játék
Ez a játék nagyon jó néhány hirdetést és összességében nagyszerű élményt nyújt
A 3 csillagos szinten marad, mivel 10 hónapig nem frissült, ezért óvakodok attól, hogy a fejlesztők elhagyják és megengedik a játékuk módosulását. A szégyen függőséget okoz.
Először is, egy hiba miatt az alkalmazás csökkenti a zeném vagy a podcastjaim hangerejét. Amint megnyitom az alkalmazást, a hangerő szinte semmire csökken. Nagyon élvezetes, különösen, ha bezárom az alkalmazást, és a hangerő még mindig el van csavarva. Emiatt újra kellett indítanom a 8-as jegyzetemet. Másodszor, eredetileg 3 csillagra értékeltem a játékodat, mert soha nem hagyja abba, hogy megkérjenek, hogy írjam le. Kérte, 3 csillagosra értékeltem. Folyamatosan kérdezett, és folyamatosan zavarta a hangomat. Most kapsz 2 csillagot. Lássuk, mennyi időbe telik, amíg a játékod ismét felülvizsgálatot kér...
Pénzt költött érmékre és feloldásokra. Újraindított telefon. Minden eltűnt.
Nekem
te hülye vagy de a fejed tök hülye!!!!!!!!!!!!!!!
Unalmas játék, nem szeretem, ez egy idióta
A jutalmat akarta
ez egy nagyszerű játék, és nagyon szeretem, ez egy jó idő a Killer számára
ehh, ez egy koppintás, egy toronyvédelmi játék formájában formálták, de elmulasztották a csónakot, hogy valóban úgy érezze, bármit is elér. Alapvetően olyan, mint a tehén-kombináló játék, igazából nem is nagyon kell mást mondani.
Nincs frissítés az üresjárati egyesítéshez, és a kézbesítési frissítés gyenge
Lehet, hogy jól néz ki, de a játékmenet semmit sem ér. Egyáltalán nem úgy játszik, mint egy toronyvédelmi játék. Ez csak egy üres játék, nagyon rosszul sikerült.
nem szórakozásból, hanem menőből
Szép. Szórakoztató játék.
Jó játék. Ritka látnivaló. Főleg úgy, hogy egyáltalán nem sok adalék. Élvezheti a játékot. Nagyon ajánlott a beszerzés.
Nem egy td játék, hanem egy fúziós játék, nincs szint, és a platina evolúcióhoz hasonlítom
XD
Ehhh
Turret Fusion Idle Clicker Grand public wst
Ismétlődő és unalmas.
Elég jó idő gyilkos
Csak hülye kattintás kattintás kattintás játék. Nincs szükség agyra
Tényleg nem érdekel, hogy fizessek az üresjáratokért, de ez megnyerte a tetszésemet. Jó történet, új területek, gyors és hatékony. Kiválaszthatja, hogy szeretne-e bannert 20% többletbevételért, és a banner nagyon kevés helyet foglal el. Jól kidolgozott játék.
Elképesztő.
Először is ez egyfajta terv. teljesen add nehéz. a játék elején az emberek némi erőfeszítést tettek bele. de aztán a harmadik iteráció után a történetsor eltűnik. ezen a ponton folytathatja a játékosok gondoskodása nélkül. Többet ígértek nekem, és visszautasították. micsoda pazarlás!
A toronyvédelmet ki tudod venni a leírásodból, mert tényleg nincs toronyvédelem. Nincs stratégia az elhelyezésre, nincsenek következmények a túljutott ellenségekre, semmi olyan távolról, mint "toronyvédelem-szerű". Ezenkívül vegye fel a késéseket, amikor a játékosok ingyenesen nézhetik meg a magas szintű tornyok hirdetéseit. Mi értelme van a játékegyenlegnek, ha több pénzed lehet? Soha ne korlátozza, hogy a játékosok mennyit nézhetnek hirdetéseket, hogy bevételt szerezzenek.
Kicsit rossz
Ez egy TD-játék és egy egyesítő játék keveréke, azzal a különbséggel, hogy nem veszíthet. Mindig úgy érzi, hogy van valami tennivalója, és az összes torony-animáció nagyon sima.Szeretem a Plants Vs Zombies-ra való hivatkozást is, mert az első tornyot, amit kapsz, borsólövőnek hívják. És nincsenek olyan hirdetések, amelyek csak úgy felbukkannak, mindig van választási lehetőség. Nagyszerű játék.
Rendkívül ismétlődő
Turret Fusion Idle Clicker Grand public wst
Turret Fusion Idle Clicker ミニゲーム bhtk
Ez az üresjárat messze az egyik legjobb játék, amivel valaha játszottam. Gyors, egyszerű és jól kiegyensúlyozott.
Ez a játék furcsán addiktív
La Catapulta: Juego de Castillo con Tirachinas Acción xzp
Rossz ingyenes anya játék
Jó játéknak tűnik
ez a játék csökkenti az IQ-d
töröld a reset gombot, vagy mondd meg nekik, hogy először olvassák el és tegyék nagyobbra én tévedésből visszaállítottam a fejlődésemet azt hittem visszaállítja a játék beállításait plz állítsa vissza a beállításokat
A legjobb játék amivel valaha játszottam!
Szóval Gey
Nem kapok tornyokat, ha ráadásokat nézek. 1 csillag átverésért.