Post by backgugoficar on Feb 12, 2022 7:36:49 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ KingGodCastle ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ KingGodCastle IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheats padidina auksą ▞▞▞
▞▞▞ KingGodCastle 2022 version ▞▞▞
Kai atnaujinimas buvo įdiegtas, aš negalėjau prisijungti prie žaidimo. Nuolat nukreipdavo mane į „Google Play“ parduotuvę. Netgi pašalinau ir iš naujo įdiegiau žaidimą be sėkmės...
Šis žaidimas tikrai šaunus. Kai kurie sako, kad norint judėti į priekį žaidime, jiems reikia naujo herojaus, bet iš tikrųjų tereikia ištirti naują strategiją, kad galėtumėte įveikti žaidimą. Šiaip ar taip, aš išvaliau daugumą skyrių naudodamas tik pradinį heroea, o dėl herojaus kritimo rodiklio galėčiau pasakyti tik tiek, kad tai teisinga, nes nėra prasmės, jei lengvai įsigysite naują herojų. Bet kokiu atveju šis žaidimas man yra 5 žvaigždutės.
Maždaug taip gerai, kaip ir pavadinimas
Geras žaidimas. Ar galite pridėti dar vieną režimą?
Tai tikrai smagus žaidimas, bet relikvijų kūrimas nepaprastai erzina. Iš dviejų relikvijų, kurias dažniausiai derinote, gausite mažiausiai pageidaujamų. Net kai turite dvi geras relikvijas, jis linkęs nepriimti nei vieno, nei kito, o naujai relikvijai duoti vieną ar daugiau bufetų, kurie yra šiukšlės. Taip pat aukso, norint gauti aukšto lygio relikviją, reikia daug aukso, nes jis turi blogų buffų.
Dirbtinis intelektas šiuo metu yra per kvailas, užuot pulęs artimiausią priešą, jie tiesiog apeitų visą kelią, kad nužudytų ką nors, kurio priešas turi mažiausią AG ar lygį, o aukštesnės pakopos priešas sunaikina herojų kelyje.
Aš negaliu žaisti žaidimo. Sakė, kad man reikia atnaujinti žaidimą. Ką tik jį įdiegiau ir nėra atnaujinimo
Žaidimas labai smagus. Man tai tikrai patinka, bet šiuo metu negaliu žaisti. Žaidimas man liepia atnaujinti į naujausią versiją, bet aš tai jau padariau. Stebėsiu tai, bet tikiuosi, kad tai pavyks išspręsti.
Puikus žaidimas, ne p2w, nors naujus herojus sunku rasti, o žaidimas veikia gerai ir padeda užmigti greitais 10 minučių raundais. Išleido šiek tiek pinigų, kad padėtų turtui judėti į priekį. Vis dėlto norėčiau pamatyti keletą pigesnių paketų, kuriuose galite nusipirkti naujų herojų, o ne „gatcha“ stiliaus
Atsisiunčiau žaidimą iš „Play“ parduotuvės, o mano telefonas nėra įsišaknijęs, kodėl jis nuolat sako „įsišaknijimas aptiktas“? Jis vis išsijungia. Atrodo geras žaidimas tbh, gaila, kad negaliu jo žaisti. Bet koks sprendimas?
Tvirtas žaidimas. Monizavimo modeliai tai sulaiko.
Šis žaidimas tikrai įdomus ir sukeliantis priklausomybę. Tačiau kiekvieną kartą, kai baigdavau etapą. Jis visada įstrigo su pranešimu „bendravimas su serveriu“, turėjau rankiniu būdu uždaryti žaidimą ir paleisti jį iš naujo, kad galėčiau žaisti toliau. Išspręskite prašau
Labai bugiškas, dažnai dūžta.
Visada įstrigo prie serverio ryšio po paskutinio etapo ar mirties
Paprastas automatinio paleidimo tipo žaidimas. Ekonomika yra siaubinga, nebent esi nešvarus turtingas. F2P nedraugiškas. Yra „unikalus“ gacha veikėjas, tačiau tarifai tokie žemi, kad reikia būti laimingiausiu, kad jį ištrauktų. Apibendrinant, įdomus žaidimas, bet bloga ekonomika ir gacha. Nerekomenduočiau. Taip pat ištryniau.
Linksma ir lengva žaisti
Dėl Dievo meilės išspręskite prisijungimo problemą, jis visada išeina iš žaidimo ir sako, kad yra naujas atnaujinimas, tada, kai einu į „Appstore“, nėra ką atnaujinti! Man labai patinka šis žaidimas ir jo nepašalinsiu, bet išspręskite šią problemą 😫
Tikrai įdomus žaidimas, bet jo negalima žaisti. Nuolat stringa ir gaunami netikri serverio priežiūros įspėjimai. Tiesiog keletą kartų iš naujo atidarykite žaidimą ir įspėjimas išnyks.
Labai smagu ir dar nepatyriau jokių klaidų. Būtų puiku, jei galėtumėte perkelti ginklus iš vieno veikėjo į kitą, taip pat gauti naujų herojų yra juokingai sunku. Žaidė daugiau nei mėnesį ir gavo tik 1.
Neleidžiama žaisti, užsidaro priverstinai, sakydamas, kad naujame telefone turiu nelegalią / apgaulingą programą. Viskas, ką šiuo metu įdiegiau, yra kiti mobilieji žaidimai. Nekantriai laukiau, kol galėsiu išbandyti žaidimą, bet aš negaliu perskaityti mokymo programos, jei ji manęs neužvers.
Tai pirmasis sujungimo žaidimas, kurį žaidžiau be priverstinių skelbimų. Žaidimas gali būti įdomus ir varginantis. Tikroji problema, kurią turiu, yra ta, kad turėsite prieigą prie 7 iš 25 skirtingų vienetų, o galimybė atrakinti naują įrenginį yra tokia maža, kad turėsite daugiau šansų, jei du kartus žaibo trenks ir laimėsite loterijoje bendravimo su Emma metu. Vatsonas. Tie baziniai įrenginiai atlieka sąžiningą darbą, tačiau kartojimas labai greitai tampa nuobodus.
Šį žaidimą žaidžiau tik vieną kartą ir tai buvo mano svajonių programa mobiliesiems, bet kai vėl pradėjau žaisti, po įkėlimo ekrano mane išmetė iš žaidimo. Atsisiunčiau iš naujo ir kilo ta pati problema. Nebegaliu žaisti žaidimo, todėl jei tai klaida, kurią galiu ištaisyti savo rankomis, pasakykite man, kaip, jei ne, pabandykite išspręsti šią problemą. Ačiū iš anksto
Žaidimas yra malonus, bet kiekvieną kartą, kai paaukštinu kareivinių padalinį, jis tiesiog sugenda ir aš turiu išeiti iš žaidimo, kad jis vėl pradėtų veikti.
Hollywood Story®: Fashion Star સાહસિક hsnd
Žaidimas įdomus, bet progresas lėtas. Sulaukti naujų herojų yra baisu, nes tarifai yra baisūs. Iš standartinio slinkties turite 2% tikimybę, kad gausite naują herojų
Puiki koncepcija, bet progresas jaučiasi lėtas. Viskas per brangu. Labai sunku gauti naujų personažų. Kiekvieną kartą, kai baigiasi rungtynės, turiu iš naujo įkelti žaidimą, nes visa programa užšąla.
Geras žaidimas ir man smagu. Jokių nusiskundimų, išskyrus vieną. Kiekvieną kartą, kai pasiekiu ir baigiu 20-ą raundą, rodomas prisijungimas prie serverio. Tai trunka ilgai ir niekur nedingsta. Turiu uždaryti žaidimą ir vėl atidaryti. Žaidimas išsaugotas, todėl nežinau, kokia problema. Smagu, bet tada mane išveda.
„Google“ nepavyko prisijungti kiekvieną kartą, kai niekada nesikeičia, todėl ši 1 žvaigždutė
Kai pradėjau, žaidimas buvo įdomus, tačiau nuo 2021 m. gegužės 29 d. atnaujinimo žaidimas nepalieka pavadinimo ekrano, kuriame būtų rodomi visi veikėjai.
Kodėl tai yra vienintelis žaidimas, kuris perkaito mano telefoną, neįtikėtina
Kiekvieną kartą, kai baigiu iššūkį / etapą, jis visada užkabina „bendravimas su serveriu“, po to man reikia iš naujo paleisti žaidimą ir yra 50/50 tikimybė, kad mano pažanga bus išsaugota
Gražus žaidimas. Bet turi siaubingą pasirodymą.